program AVGUST

NAMIZNI PUSTOLOVCI

torek, 11.8., 19.00 – 23.00

Preživite torkov večer v prijetni družbi – z družabnimi igrami in s prijazno družbo v Savskem naselju. Nič računalnika, nič delovnega tedna, dosti smejanja in pustolovščin po namiznoigralnem svetu. Vabljeni vsi novinci – izkušeni vodiči s potovalki in nahrbtniki polnih iger vas bomo vodili po poti.

UPORABA ETERIČNIH OLJ DOMA – dōTERRA

četrtek 13.8., 16.30 – 18.00

Vljudno vabljeni na predavanje, kjer bom predstavila najbolj uporabna eterična olja za vaš dom. Pridite, zanimivo bo.

Lepo prosim, da svojo prisotnost javite na mail:  eolja.doterra@gmail.com, saj vas bo po predavanju čakalo presenečenje.

delavnica MALI ARHITEKTI za otroke 6 – 11 let

ponedeljek 17.8., 17.00 – 20.00

Otroci bodo tokrat ustvarjali v (3D) prostoru. Nekoliko bomo obudili ročne spretnosti in spoznali, kako čudovita materiala sta karton ali lepenka. Fantastični očem vidni in očem skriti prostori bodo sestavljali zanimive kartonaste labirinte. Pridite primerno oblečeni in svoje bujne otroške domišljije ne pozabite doma!

Prosimo, da se pred delavnico prijavite na e-mail: neza.kozak@mundilfari.si.

Delavnice organizira zavod Mundilfari, sofinancira jih Mestna občina Ljubljana.

delavnica KOLAŽ za otroke 6 – 11 let

torek 18.8., 17.00 – 20.00

Uporabljali bomo risala, čopiče, lepili, barvali, rezali in trgali. Nastali bodo kolaži, ki bodo pripovedovali različne zanimive zgodbe, zgodbe naših malih umetnikov. Delavnica ne bo zahtevna, otroci bodo vodeni tudi individualno. Naj le pridejo primerno oblečeni, saj boste barve težko spravili z oblačil.

Prosimo, da se pred delavnico prijavite na e-mail: neza.kozak@mundilfari.si.

Delavnice organizira zavod Mundilfari, sofinancira jih Mestna občina Ljubljana.

GARAŽNA RAZPRODAJA

sobota, 22.8., 10.00 – 15.00 

Za vse, ki imate doma kakšen zanimiv kos pohištva, sliko, knjigo ali kos nakita, ter za vse tiste, ki imate v omari oblačila, namizne igre, igrače in klobuke, ki že predolgo niso ugledali luči sveta. Garažna razprodaja pred Knjižnico REČI brezplačno ponuja svoje mize vsem posameznikom, ki imajo kaj prodati. Vse ostale pa vabimo k obisku, nikoli ne veste kakšen zaklad vas čaka.

SAMOPOPRAVLJALNICA KOLES

sobote, 10.00 – 12.00

Naučite se osnovnega vzdrževanja in popravil vašega kolesa. Pripravite ga, da vas neslišno zapelje v tople pomladanske dni, ki so že skoraj tu! Orodja so na voljo, vendar ne oklevajte prinesti tudi svoje.

ZAJTRK S SOSEDI

sobote, 10.00 – 12.00

Pridružite se nam na skupnih zajtrkih in s seboj prinesite svoj običajni jutranji obrok. Zajtrke bomo izmenjali in se pustili presenetiti. Dobrodošli zajtrki vseh okusov, najbolj pa seveda dobrodošli vi, ker je kakršenkoli zajtrk najbolj okusen…v dobri družbi!

BREZPLAČNI ARHITEKTURNI NASVETI

Termin po dogovoru, informacije in obvezne prijave na: info@kombinat-arhitekti.si

Potrebujete nasvet, kam postaviti omaro, kako obrniti posteljo ali prenoviti stanovanje? Želite prenoviti skupne prostore ali fasado bloka? Če potrebujete arhitekturni nasvet, vas vabimo, da nam pišete. Z veseljem vam bomo pomagali in to brezplačno!

www.kombinat-arhitekti.si