Garažna razprodaja in kostanjev piknik v Knjižnici REČI

Knjižnica REČI začenja z novo sezono dogodkov! V soboto, 16. 11. 2019, med 11. in 15. uro, vas vabimo, da se skupaj podružimo ob pečenem kostanju, palačinkah in garažni razprodaji za Savčane. Predstavili bomo tudi novo priložnost za vse aktivne Savčane. Izvedli bomo namreč razpis za aktivnosti v prostorih Knjižnice REČI, ki jim bomo pomagali z nakupom materiala do 150€.

POZDRAV JESENI
Z letošnjo jesenjo smo vstopili že v 5. sezono delovanja Knjižnice REČI! Da bo pričetek sezone še slajši, ga bomo pospremili z jesenskimi dobrotami. Na dvorišču pred knjižnico bomo pekli kostanje in kuhali topel čaj, Tim pa nam bo pekel palačinke.

GARAŽNA RAZPRODAJA
Ker je jesen tudi čas za pripravo ozimnice in čiščenje vaših omar, pripravljamo garažno razprodajo za Savčane! Pobrskajte za starimi oblačili, knjigami, pohištvom, okrasnimi predmeti in vsem, kar je še uporabno, in jim na garažni razprodaji poiščite nove lastnike.

OBVEZNA je predhodna prijava na info@knjiznicareci.si ali na 030 746 347. Število miz je omejeno, prijava pa je brezplačna.
Ob prijavi vas prosimo, da navedete:
Ime in priimek:
Telefon:
E-pošta:

PRILOŽNOST ZA AKTIVNE SAVČANE
Predstavili bomo novo priložnost za vse aktivne Savčane, ki se letos obeta v Knjižnici REČI. Izvedli bomo namreč razpis za aktivnosti v prostorih KR, ki jim bomo pomagali z nakupom materiala do 150€. Filmski večeri, slikarske delavnice, urbani vrtički… vse je dobrodošlo. Če imate idejo, nam lahko že sedaj pišete na info@knjiznicareci.si. Tako vas bomo lahko redno obveščali o poteku razpisa.

KULTURNI PROGRAM
Da bo druženje še prijetnejše, bo kostanjev piknik spremljal nabor najslajše glasbe – šlagerjev, ki jih bo servirala DJ Kafe sa šlagom.

p.s. Na voljo bo tudi številka novega Savčana!