::Zbiramo sveže ideje!::

Zapolnimo paviljon na Novem Brdu z dogodki!
Bi organiziral/a filmske večere? Želiš z drugimi deliti svoje pletilske veščine? Te mika organizacija tarok turnirja? Bi začel/a s sosedsko telovadbo? Skupnostni paviljon kar kliče po dogodkih, zato prijavi svojo aktivnost na poziv Knjižnica REČI+TI.

::Kaj je Knjižnica REČI + TI?::

Poziv Knjižnica REČI + TI ti lahko pomaga, da uresničiš svojo idejo. Izbrane aktivnosti bomo podprli z nasveti, izposojo predmetov in s kritjem do 200€ za nakup materialov. Vse, kar moraš storiti, je izpolniti preprosto prijavnico.

::Kdo se lahko prijavi?::

S pozivomS pozivom želimo pomagati stanovalkam in stanovalcem soseske Novo Brdo z dobrimi idejami za aktivnosti, ki bodo programsko obogatila skupnost. Prijaviš lahko enkratno aktivnost ali pa načrtuješ več srečanj. Aktivnost lahko poteka kadarkoli do konca 2022. Med prejetimi prijavami bomo oktobra izbrali 5 najboljših predlogov.

::Kako prijavim svojo aktivnost?::

Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico na povezavi: https://forms.gle/2x2P2wTDekVQDEjq6

Rok za prijavo je 24. 10. 2022.

::Potrebuješ pomoč pri prijavi?::

Pokliči nas na 030 746 347 ali nam piši na info@knjiznicareci.si in z veseljem ti bomo pomagali.

Poziv Knjižnica REČI+TI je del projekta Building Sharing Communities, ki je del EIT skupnosti Novi evropski Bauhaus. Podpira ga Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT), ki je organ Evropske unije.