Nova številka Savčana, junij 2020

Izšla je nova številka lokalnega časopisa Savčan! Če smo slučajno spregledali vaš nabiralnik, ali pa sploh niste iz Savskega naselja, a bi vseeno bili radi na tekočem, prilagamo še spletno verzijo časopisa.

Prelistaj številko!

Tokratna številka prinaša tudi posebno prilogo – Savčan Savčanu, zemljevid priporočil za savski vsakdan. V njem smo z vašo pomočjo zbrali različne koristne informacije o storitvah, ponudbi in zanimivostih, ki jih najdete v Savskem naselju. V njem boste tako našli namig, kje dobiti najboljšo vročo čokolado v naselju, kje na hitro zašiti strgane hlače in kje se nahaja pogosto iskana najbližja fotokopirnica. Naj vam služi kot spodbuda za še večjo povezanost znotraj naselja, odkrivanje vseh njegovih potencialov in naj bo vaš prijazen pomočnik pri dnevnih opravkih.

Natisni si zemljevid!

p.s. Ker se Savsko naselje ves čas spreminja, z njim pa tudi priporočila, je na voljo tudi spletna različica zemljevida. Vanjo bomo sproti beležili vse spremembe in dodajali tista priporočila, ki smo jih morda tokrat spregledali. Veseli bomo, če nam boste še naprej pošiljali svoja priporočila na info@knjiznicareci.si ali 030 746 347.