KNJIŽNICA REČI + TI

Podpiramo aktivnosti v Knjižnici REČI

Imaš idejo za aktivnost v Knjižnici REČI?

Imaš idejo za filmski večer, ki bi se odvil enkrat na mesec? Te zanima organizirati umetniško delavnico? Opažaš, da je v Savskem naselju veliko zagrizenih vrtičkarjev, ki na balkonih gojijo zelenjavo in potrebujejo dober nasvet? Mogoče obvladaš tuj jezik in ga želiš naučiti tudi druge? Misliš, da je čas, da Savsko naselje dobi svojo garažno razprodajo?

Kaj je Knjižnica REČI + TI?

Projekt Knjižnica REČI + TI ti lahko pomaga, da svojo idejo uresničiš! Do konca decembra bomo izbrali 6 novih aktivnosti, ki se bodo odvile v Knjižnici REČI. Izbranim aktivnostnim bomo pomagali z nasveti in s kritjem do 150€ za nakup materialov. Vse, kar moraš storiti, je izpolniti preprosto prijavnico.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavi se lahko prav vsak iz Savskega naselja, ki ima dobro idejo za aktivnost! Prijaviš lahko aktivnost, ki se bo odvila samo enkrat ali pa načrtuješ več srečanj. Aktivnost lahko poteka med decembrom 2019 in majem 2020. Med prejetimi prijavami bo posebna komisija do konca novembra izbrala šest najboljših predlogov.

Kako prijavim svojo aktivnost?

Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico in nam jo oddaš v nabiralnik Knjižnica REČI (Belokranjska 6) ali jo pošlješ na info@knjiznicareci.si.

Potrebuješ pomoč pri prijavi?

Pokliči nas na 030 746 347 ali nam piši na info@knjiznicareci.si. Lahko nas tudi obiščeš v Knjižnici REČI (pon. in sre., 16:00-19:00) in z veseljem ti bomo pomagali.

Rok za prijavo je 6.12.2019.